Welkom bij Perfect Wedding !

Bij het Perfect Wedding draait het om passie. Esthetisch prachtige feesten organiseren, liefdevolle verhalen vertellen, helpen bouwen aan de mooiste dag van jullie leven… Dat is hun passie.

Je hebt “Ja!” gezegd, de datum van jullie grote dag ligt vast. Wil je zelf dit mooie evenement in goede banen leiden of kan je wat hulp gebruiken? Perfect Wedding staat klaar om je te helpen, te begrijpen, advies te verstrekken en gerust te stellen, of je nu één bepaald facet of de hele organisatie aan hen toevertrouwt.

Of het  totaalconcept op maat. Dat doen ze voor mensen die van elkaar en van het leven houden. Voor mensen die elkaar, hun liefde en hun leven willen vieren. Perfect Wedding creëert magische momenten en bezorgt je waardevolle herinneringen.

 

Wedding planning!

Bij ons kan je terecht voor het ontwerpen, plannen en organiseren van evenementen van concept tot uitvoering. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en maken voor elk van hun klanten voorstellen op maat die aansluiten bij hun wensen, behoeften en budget. Een planning door Perfect Wedding betekent totale ontzorging en begeleiding in elk aspect zodat je als klant kan ontspannen en van de mooiste dag kan genieten. Denk onder andere aan het vinden van een locatie , budgetbeheer , gastenbeheer , het maken van een draaiboek , enz….

 

 

Indien u graag een afspraak wenst te maken voor een vrijblijvend kennismaking en gesprek, kan u ons steeds contacteren. We staan u graag te woord!