Algemene voorwaarden

  • Artikelen die voor je op maat worden gemaakt of gesneden, kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
  • Bij bestellen geldt de op dat moment actuele prijs op de website of aan de kassa in de winkel.
  • Het naaiateliertje is niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven maten.

Ben je niet tevreden over je aanschaf bij Het Naaiateliertje?  Dat kan, binnen 14 dagen na aankoop nadat je het product in bezit hebt genomen of hebt ontvangen, met je aankoopbewijs. Voor internetaankopen moet je ons binnen de 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen verwittigen dat je het product wenst te retourneren of te ruilen. Dit kan via het retourformulier of andere ondubbelzinnige verklaring. Let op: op maat gemaakte, geknipte of gesneden artikelen (zoals gordijnen of handgemaakte artikelen) en kun je dus niet retourneren.

Terugbetaling

Voor een retour geldt dat de terugbetaling wordt gedaan binnen 14 dagen als de goederen zijn ontvangen.  Eventuele waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, valt onder de aansprakelijkheid van de klant.

Wanneer je artikelen retourneert conform de voorwaarden, betalen we enkel het geretourneerde artikel terug die we van jou hebben ontvangen, met inbegrip van, desgevallend, geen leveringskosten. Dit geldt uitsluitend voor een online aankoop.

Retourneren grote artikelen

Heb je een zwaar of groot artikel en ga je liever niet naar onze winkel?

Wanneer je het product niet kan of wil inleveren bij één van onze winkels, dan kun je ervoor kiezen om het tegen betaling op te laten halen door de vervoerder. Je kan deze optie gebruiken als je grote of zware artikelen terug wil sturen. Onder zware of grote artikelen wordt het volgende verstaan: als één van de artikelen groter is dan 1,75 meter of het totaalgewicht meer is dan 20 kg. Dit zijn artikelen die je niet via de pakketdienst kunt versturen. 

Let op: Deze optie is alleen geldig als je het artikel hebt laten bezorgen. De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed en zijn afhankelijk van de grootte van het artikel. In de meeste gevallen is dit gelijk aan de bezorgkosten die je bij de bestelling hebt betaald. Op maat gemaakte, geknipte of gesneden artikelen kun je niet retourneren.